> HESAP VE VERİ SİLME

The Observer (timegeltheory.org) hesabını ve ona bağlı tüm verileri istediğin an silebilirsin.

1. Uygulama içinden (anında)

  1. Uygulamayı ya da timegeltheory.org/chat.html adresini aç ve giriş yap.
  2. Sol menüyü aç, alttaki adına / e-postana dokun (profil).
  3. Hesabı sil'e dokun; şifreni gir (Google ya da Apple ile giriş yaptıysan Google ya da Apple ile doğrula) ve onayla.

2. E-posta ile

Uygulamaya giremiyorsan, hesabına kayıtlı e-posta adresinden contact@timegeltheory.org adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönder. Talebin en geç 30 gün içinde yerine getirilir ve sana bildirilir.

3. Neler silinir?

Hesap bilgilerin, tüm sohbetlerin ve mesajların, hafıza notların, gözlem raporları, kullanım/kredi kayıtları, tercih bayrakları, sessizlik kayıtları, ortak defterdeki (Zincir / Zihin Jeli) kayıtların ve oturum anahtarların kalıcı olarak silinir.

4. Neler kalabilir?

Yasal zorunluluklar gereği tutulması gereken kayıtlar (örneğin ödeme belgeleri) ilgili süre boyunca saklanabilir. Kişisel bilgi içermeyen, kimseyle ilişkilendirilemeyen toplu istatistikler ve anonim gözlem notları silinmez.

Hesabı silmeden yalnız verilerini silmek için: Veri silme · Ayrıntılar: Gizlilik politikası

> ACCOUNT AND DATA DELETION

You can delete your The Observer (timegeltheory.org) account and all data linked to it at any time.

1. In the app (instant)

  1. Open the app or timegeltheory.org/chat.html and sign in.
  2. Open the left menu and tap your name / email at the bottom (profile).
  3. Tap Delete account, enter your password (or confirm with Google or Apple if you signed in with Google or Apple) and confirm.

2. By email

If you cannot sign in, email contact@timegeltheory.org from the address registered to your account with the subject "Account deletion request". We complete it within 30 days and let you know.

3. What is deleted

Your account details, all chats and messages, memory notes, observer reports, usage/credit records, preference flags, silence records, your shared-ledger records (Chain / Mind Gel) and session tokens are deleted permanently.

4. What may remain

Records we must keep by law (for example payment documents) may be kept for the required period. Aggregate statistics and anonymous observation notes that contain no personal data and cannot be linked to anyone are not deleted.

To delete only your data and keep your account: Data deletion · Details: Privacy policy